Адвокат Таня Александрова

Правна помощ и юридически консултации

странци

Странци во Бугарија и бугари во странство

Правни консултации и помош при издавање на визи за долгорочно престојување во Република Бугарија за странци; Посредува за доставување на документи при Дирекцијата за Миграции на МВР, добивање на дозволи за долгорочен, продолжување и постојан престој на странци во Бугарија. Исто така посредува и за граѓани на ЕУ и членови на нивните семејства; Правни консултации […]

Към началото