Адвокат Таня Александрова

Правна помощ и юридически консултации

SP Testimonials

Изключителни благодарности към адв. Александрова за прекрасното и професионално отношение към мен и отлично свършената работа! Тя прегърна мое, макар и субективно, желание и виждане и се бори за постигането на целта ни. Не се поколеба пред консервативното мислене на уважаемия български съд, позова се на закона,

Адвокат Таня Александрова е един от най-осведомените юристи, с които сме имали удоволствието да работим. С лекота и гъвкавост тя ни предостави навременни, точни и ефективни съвети и различни правни услуги в областта на облигационното право, семейното и наследствено право, както и на изпълнителните производства. Силно я препоръчваме!

Изключително съм благодарна на адвокат Таня Александрова за високия професионализъм, отзивчивост, компетентно ръководство и чисто човешко отношение към мен и съпруга ми. Тя ни консултира в процеса на придобиване на виза Д и разрешение за пребиваване в България на съпруга ми, който е австралиец.

Адв. Александрова е страхотен професионалист! Препоръчвам я от сърце. Тя помогна на мен и съпруга ми (чужденец от Великобритания) да се оженим, давайки ми цялата необходима информация относно документи и институции.

Адв. Таня Александрова е голям професионалист! Изключително отзивчива за всякакъв тип въпроси с много добре обяснени отговори. Определено при нужда ще се свържа отново с нея.

Към началото