Отзиви

Адвокат Таня Александрова е един от най-осведомените юристи, с които сме имали удоволствието да работим. С лекота и гъвкавост тя ни предостави навременни, точни, ефективни и приятелски съвети и различни правни услуги в областта на облигационното право, семейното и наследствено право, както и на изпълнителните и обезпечителни производства. Силно я препоръчваме!

Изключително съм благодарна на адвокат Таня Александрова за високия професионализъм, отзивчивост, компетентно ръководство и чисто човешко отношение към мен и съпруга ми. Тя ни консултира в процеса на придобиване на виза Д и разрешение за пребиваване в България на съпруга ми, който е австралиец. Адвокат Александрова ни помогна с подготвяне на пълния пакет документи и […]

Адв. Александрова е страхотен професионалист! Препоръчвам я от сърце. Тя помогна на мен и съпруга ми (чужденец от Великобритания) да се оженим, давайки ми цялата необходима информация относно документи и институции. След това ми съдейства отново и в процеса на получаване на виза и разрешително за продължително пребиваване за съпруга ми. Тя е изключително коректен […]

Адв. Таня Александрова е голям професионалист! Изключително отзивчива за всякакъв тип въпроси с много добре обяснени отговори. Определено при нужда ще се свържа отново с нея.

Very recommended, she helped me and my husband with the process of marriage and my Visa D. Explained everything in very good details. We did everything successfully that’s to her. Definitely very recommended!

Към началото

Копирането на съдържание е блокирано! 😉
© Адвокат Таня Александрова